Godbidder til allergi-hunden

Allergi-venlige godbidder eller lækre snacks til den kræsne hund? Hunde-Salonen har et stort udvalg

Flere og flere hunde får konstateret allergi og det giver nogle begrænsninger for hundeejeren. Godbidder bliver nærmest tabu, da det kan være svært at finde allergivenlige snacks. Mange vælger derfor at bruge hundens daglige foder til godbidder også.
Der findes dog et stort udvalg af allergivenlige godbidder. Både til træning og til en ekstra lækkerbid om aftenen, eller når hunden skal være alene. Ved at give hunden en større godbid, kan du også spare en ekstra tandrensning ved dyrlægen, da større snacks kræver mere tygning og derved giver en mekanisk og naturlig rensning af tænderne.

Bløde godbidder der er super gode til træning f.eks. - i mange forskellige varianter og så er de selvfølgelig allergivenlige

I Hunde-Salonen finder du et bredt udvalg af forskellige naturlige godbidder, velegnet til allergihunden, uanset størrelse. Bløde træningsgodbidder, bitte-små uimodståelige tørrede bidder til mikro-hunden eller 100% naturlige, tørrede snacks, der fungerer som den bedste tandbørstning.
Godbidderne fås i flere smagsvarianter – hest, lam, struds, vildt, kanin, okse og kylling, for at nævne nogle. Så der er helt sikkert også noget til din hund!
De allergivenlige godbidder er 100% naturlige og giver virkelig arbejde for din hunds tænder. Det er sundt, din hund vil elske det og det er ikke noget den kan “sluge på 5 minutter”.

ProBiotic Live – slut med allergi!

Allergi-venligt foder skal ikke være dyrt. I Hunde-Salonen finder du også et fuldfoder til din hund. Uanset om den har allergi – eller du ønsker at forebygge eller blot sikre at din hund får det bedste!
Vi har været ude i “foder-junglen” og valgt ProBiotic Live, da dette foder er helt unikt på det danske marked! Og så er det til en fornuftig pris, så alle kan være med.

I tarmsystemet lever en masse bakterier, der er med til at holde hele organismen sund og rask. Og netop disse super-gode bakterier er en vigtig bestanddel i ProBiotic foderet. Den konstante tilførsel af de probiotiske bakterier i foderet, er med til at sikre at skadelige bakterier ikke så nemt får mulighed for at overleve i hunden. Derved mindskes risikoen betydeligt for diarré og andre fordøjelsesforstyrrelser. Symptomer efter stress reduceres, forbedret fordøjelse, understøtter en sund hud, pels og immunsystem – og opretholder den optimale, afbalancerede mikroflora.

Proteinet i ProBiotic er hydrolyseret. Dette er en proces, hvor proteinerne bliver nedbrudt til så små dele, at kroppens naturlige forsvar, immunsystemet, ikke vil kunne genkende dem, og derved reagere negativt på foderet. Risikoen for foderintolerance er dermed ikke-eksisterende, hvis du fodrer med ProBiotic, og hunden vil ikke få nogen form for allergi (opdages oftest som rødme eller eksem, hunden kan klø og slikke sig ekstremt).

Allergi viser sig oftest i form af eksem - på tegningen kan du se de mest typiske steder, allergien opdages

I Hunde-Salonen finder du ProBiotic i flere smagsvarianter – og igen til både den lille, mellem eller større hund, uanset om det er hvalp, voksen eller senior. Det er kornfrit, super høj kvalitet (der er kun brugt ingredienser godkendt til menneske-føde), let-optageligt og selvfølgelig med smagsgaranti!

 

HuggleHounds og ChuckIt

Hunde elsker at blive udfordret og at lege, men det er ikke alt legetøj der holder lige godt – eller er lige godt for hunden. F.eks. er de populære gule tennisbolde ekstremt skadelige for din hund, da de indeholder glasfiber! Mange søde plysdyr har små plastik-dele som snude eller øjne og andre dekorationer, som din hund elsker at bide af og ofte sluger.

Tøjdyr fra HuggleHounds er ikke kun søde og bløde - det er legetøj der HOLDER og ikke skader din hund

Legetøjet i Hunde-Salonen er af en ekstremt høj kvalitet og er lavet til at blive BRUGT af hunden. Det holder til at blive bidt og rusket i, der er ikke nogen små plastikdele og stoffet er af så kraftigt materiale, at det holder. Boldene – uanset om det er gummi eller tennisbolde – så er de ekstremt robuste og absolut ikke skadelig for din hund. Dog er der en risiko for at den ikke er til at stoppe med at lege igen…

Dynamisk legetøj fra ChuckIt - høj kvalitet, bolde der holder og din hund vil elske at lege med dig

Det skal ikke være dyrt

Flere kunder i Hunde-Salonen har sagt: “Jamen det er jo ikke engang dyrt!” Nej! Det skal ikke være dyrt, at forkæle sin hund. Uanset om det er en tur ved frisøren, leje af bord/bad til hundeejeren, der ønsker at “gøre-det-selv” – eller om det er nogle af de lækre godbidder i butikken, legetøj, foder… Så kig forbi Hunde-Salonen på LIvøvej. Vi har helt sikkert også et godt tilbud til din hund!

Karter til pelsplejen, kamme, sløjfer - det skal være nemt at holde pelsen og ikke være dyrt at være hundeejer