Kursus til hundeejere

Uanset hvilken hund du har, med eller uden stamtavle, om det er første gang den skal klippes eller trimmes eller ej – så tilbyder Hunde-Salonen nu kursus til alle hundeejere.
Kurset foregår i salonens lyse lokaler på Livøvej i Viborg – og alt hvad du skal bruge er i salonen. Det vil sige professionelle sakse og maskiner, børster, kamme og karter. Ønsker du at bade din hund i forbindelse med kurset, er dette også muligt.

Er det svært at holde hundens pels? Filtrer den? Fælder den? Hvor ofte skal den bades? Børstes? Klippes? Eller plukkes?
Ikke alle hunde er ens – selvom det er samme race. Det er deres pels heller ikke.
Hvalpens pels er nem at holde. Ihvertfald til de er 7-9 måneder, hvor de fleste bliver kønsmodne – og begynder at skifte pels. Hvalpepelsen fældes og den blivende voksenpels kan anes. For de ruhårede racer er det vigtigt, at hvalpene bliver “hjulpet af med” den bløde hvalpepels. For visse krølhårede racer kan det være nødvendigt med en kort-klip for at komme af med den bløde og glattere hvalpe-pels og ned til den “rigtige” krøllede pels.

På kurset vil du bl.a. lære

♦ Håndtering
– lær din hund at stå på et bord.

♦ Analyse
– blød eller tør, tyndhåret eller filtret pels.

♦ Klippeteknik
– baseret på din hunds pelstype.

♦ Klippestil
– baseret på din hunds pels.

♦ Valg af udstyr
– læring og prøvning af forskelligt udstyr.

♦ Klipning
– klippetid til din hund.

Kurset afholdes individuelt – det vil sige, at der kun er dig og din hund i salonen. Det varer typisk 3-4 timer, alt efter race, alder og hvordan hunden skal klippes/trimmes.
Der vil være lidt forfriskninger til hund og ejer og mulighed for at købe børster og karter, godbidder eller legetøj m.m. fra salonens butik til specialpris.

Efter kurset vil du have mulighed for at få en tid indenfor salonens normale åbningstid, hvis du skulle have nogle spørgsmål, tvivl eller noget du gerne vil have genopfrisket. Dog max 30 minutter og indenfor 6 måneder.

Tilmelding og pris

Pris for kursus (klip eller trim) er 2000kr pr hund og max 2 deltagere. Ønskes bad (inkl. shampoo/balsam og tørring), er der et tillæg på 500kr.

Tilmelding er bindende – og først gældende, når depositum på 500kr er betalt via MobilePay.
Skulle du blive forhindret eller af anden grund ikke ønske at gennemføre kurset, tilbagebetales depositum ikke.

Kontakt hunde-salonen på email:
berit@hunde-salonen.dk og skriv “Kursus” i emnefelt!
Kurset afholdes så vidt muligt, når det passer dig bedst – og udenfor salonens normale åbningstid.