Berit

I Hunde-Salonen står Berit klar til at tage sig af jeres hunde. Hun er uddannet dyrepasser og åbnede Hunde-Salonen i 2013. 
Passionen for hunde og specielt for hundens velbefindende og trivsel er grundstenen i salonen og for at sikre den bedste behandling, deltager hun i kurser for hundefrisører i både Danmark og udland hvert år.

Gode oplevelser

“Det skal være en GOD oplevelse for hunden, at komme her”, fastslår Berit, der startede Hunde-Salonen tilbage i 2013. “Selvom jeg ikke er uddannet hundefrisør, har jeg over 500 hunde på bordet hvert år. Og der er ikke noget mere bekræftende end at få lov til at tage sig kærligt af den samme hund år efter år. Det er mit drive. Det – og den livsglæde dyrene giver mig.”

 

Dyr er min passion

Dyr er min passion og mit drive – og har altid været det. I min barndom blev jeg kaldt “Poul Thomsen nr. 2” og var altid i selskab med et dyr af en eller anden art. Derfor faldt det mig helt naturligt, at jeg skulle være dyrepasser. Desværre var – og er – der ikke mange jobmuligheder for selv færdig-uddannede dyrepassere. Så der måtte sadles lidt om. Gartner, maler, dyrehandel, SOSU-hjælper, slagteri… Meget blev prøvet af, men hundene har altid fyldt meget i mit liv – og det faldt mig derfor naturligt at kunne kombinere min kærlighed til hundene og være kreativ samtidigt.

Kærlighed til hundene

Jeg ELSKER at få en langhåret hund i hænderne med beskeden: “Gør som du synes!”

Siden jeg startede med at klippe hunde på vores badeværelse i privatboligen, er der sket RIGTIG meget. Men jeg fortryder ikke et sekund! Jeg elsker hundene og nyder hver dag at kunne glæde både hund og ejer med en pels, der er nemmere at holde, en hund der ser sød eller fræk ud – eller som racestandarden foreskriver.
GLADE hunde og ejere – det er målet for Hunde-Salonen.