En dyr frisør – eller frisør til dyr?

Rigtig mange spørger først og fremmest hvad det koster, at få klippet sin hund – og svarer straks: Det var dyrt!
Men hvad ligger egentlig bag en hundesalons priser? Hvad er dyrt? Hvad sammenligner man prisen med?

En bamseklip uden bad koster i Hunde-Salonen 675kr for en lille/mellem hund. Det kunne være en bichon, coton eller shih tzu.
Det ER dyrt! Tænker du nok. Men…hvor lang tid tager det egentlig at klippe en bichon?

Ikke to hunde er ens

Vi har afsat 1½ time til en bichon – uden bad. Det er 90 minutter. Timeprisen er så 450,-
Før medarbejderen får løn, skal der betales SKAT – og moms. Der skal også tænkes på feriepenge. Pensionsopsparing. Løn under evt. sygdom. Så er der ikke meget tilbage.
Foruden løn – er der også udgifter til leje af lokaler, vand, varme, el, investering i nyt udstyr, reperation og vedligeholdelse af udstyr (f.eks. slibning af sakse og skær). Kurser og seminarer er vigtige for at kunne følge trends og efterspørgsel, lære og dele (ny) viden med kollegaer. Ikke kun nationalt – men også internationalt. Ikke to hunde er ens – der er mange racer og de skal klippes – eller trimmes – forskelligt.

Damefrisør – og hundefrisør

Sammenligner man hundefrisørens priser med damefrisøren – så er det dyrere at gå til hundefrisør.
Men hundefrisøren har flere udfordringer. Det er desværre sjældent, at hunden er helt filterfri, når de ankommer – og pelsen skal børstes grundigt igennem for at få et flot resultat. Ligesom ved damefrisøren, giver en ren pels det bedste resultat, men det tager typisk ½ time (eller mere) at bade og tørre en hund.
Foruden at børste og klippe pelsen, tjekker din hundefrisør også hundens negle – og klipper dem hvis de trænger til det. Vi holder øje med de små ændringer i pels og hud – og gør ejer opmærksom på, hvis vi ser noget, de bør være OBS på.

Vælg den rigtige løsning!

Ikke alle hunde er søde og super nemme i en hundesalon. De kan måske have haft en dårlig oplevelse tidligere og kan være bange eller decideret aggressive. Hvalpe og unghunde forstår ikke helt, hvad det hele drejer sig om. De er ofte urolige og vil gerne have næsen med i det hele!

Vær KRITISK når du vælger hundefrisør!
Stil gerne spørgsmål – det er også DIT ansvar, som hundeejer, at vælge den rigtige hundefrisør og sikre dig at din hund får en professionel behandling – og en god oplevelse.

Tillid & tryghed

En GOD hundefrisør skal være lidt af en blæksprutte. Det er nødvendigt at kunne holde mange bolde i luften på én gang – og holde styr på dem!
Det hjælper rigtig meget, at en god hundefrisør elsker sit arbejde – og elsker hunde. For så gør man gerne den ekstra indsats der skal til, for at give hver enkelt hund en god oplevelse – og afleverer en hund med et resultat, som man er stolt af.

I Hunde-Salonen ligger vi vægt på tillid – og tryghed. For hund – og for ejer.
Vi går langt og gør rigtig meget, for at din hund skal få en GOD oplevelse i salonen.

female-groomer